De schade van het beleid voor onze kinderen

Dit bericht komt van de Webpagina van Hester Appelman

Al een jaar lang bevinden we ons in een ‘crisis’. Eerst was het een nieuw virus, toen de te hoge curve, vervolgens de hoge druk op de IC’s en nu weer het nieuwe variant.

Waar het belangrijk is om kwetsbare mensen te beschermen, is het ook belangrijk om te kijken naar WIE er kwetsbaar zijn in onze samenleving.

Want wat voor impact hebben beleidsregels die het gedrag beïnvloeden op de hersenen van onze kinderen die volop in ontwikkeling zijn? Staan we daar bij stil? Een feit is dat bijna ELK UUR een kind belt naar de Kindertelefoon met zelfmoordgedachten!

In onderstaande video leg ik kort uit wat de gevolgen kunnen zijn van een teveel aan stress op de latere ontwikkeling en gezondheid van onze kinderen.

Waar ligt jouw grens?

Tot slot

Ik hoop dat deze woorden je hebben geraakt en dat je ook de behoefte voelt om de kwetsbare groep kinderen in onze samenleving, onze toekomst, te willen beschermen. Dus wat ga je doen?

Kom in actie! Ga niet zitten afwachten tot het nog erger wordt. Maar doe het, zet die eerste stap, welke die dan ook maar mag zijn. Maar hoe dan ook kom in beweging.

Een paar suggesties:

  • Schrijf een brief naar je school
  • Ga in gesprek met je kinderen (hoe ervaren ze dit alles)
  • Ga in gesprek met de leerkrachten, de bestuurders, de zorgverleners, je buren, je familie, je vrienden
  • Zoek de verbinding met anderen die ook deze stap willen zetten of reeds gezet hebben:
    https://wijdeouders.nl/
  • Meld je aan bij de Telegram groep van Vrouwen voor Vrijheid op School

Dit bericht verscheen op de webpagina van Hester Appelman

 

1 gedachte over “De schade van het beleid voor onze kinderen”

  1. Jeroen Pols(Viruswaarheid) vertelde afgelopen vrijdagavond dat de nood onder de jeugd in Duitsland op dit moment zo hoog is, dat er vrijwel alleen nog hulp kan worden geboden aan jongeren die een poging tot zelfdoding hebben gedaan.

    Beantwoorden

Plaats een reactie