Hoe haal ik het in mijn hoofd me niet te laten vaccineren?

Toen ik laatst bij een bijeenkomst was waar ik als niet-gevaccineerde eigenlijk niets te zoeken had, ving ik een opmerking op die veelzeggend was. Een oudere dame bekende aan haar gesprekspartner dat ze ongevaccineerde mensen echt helemaal niet wilde ontmoeten!
Ik weet het, als niet-gevaccineerde ben ik voor veel Nederlanders verwerpelijk en verdien ik slechts afkeuring. Maar beste mensen, ik ben net als ieder ander mens begaan met mijn gezondheid, en met de gezondheid van mijn naaste. De tragiek is alleen dat er weinig tot geen belangstelling bestaat wanneer ik mijn overwegingen probeer uit te leggen. Het zal wel tegen beter weten in zijn, maar ik geloof dat er uiteindelijk maar één ding is dat ons kan redden, en dat is dat we met elkaar in gesprek gaan en ons eigen gelijk eerst maar eens laten voor wat het is.

Ik wil twee dingen aan u voorleggen met de vraag daar eens rustig naar te kijken. Het eerste is het nieuws dat enige tijd geleden uit Japan gemeld werd. Daar was het aantal corona zieken na een verontrustende toename in augustus dit jaar vrij plotseling gaan dalen, om na een maand zo goed als te zijn verdwenen uit de Japanse samenleving. John Campbell, een Britse medicus die de ontwikkelingen rond het virus op de voet volgt, spreekt in dat verband over het ‘Japanse Wonder’. John Campbell is geen virus ontkenner of corona criticus. Hij heeft zich laten vaccineren en raadt zijn kijkers aan dat ook te doen. En hij onderschrijft maatregelen als afstand houden en het dragen van mondkapjes. Hij wijst in zijn video (Op ! Youtube: John Campbell ‘Ivermectine in Japan’) op het opmerkelijke feit dat 12 dagen nadat de Japanse autoriteiten ivermectine vrijgaven als medicatie tegen covid het aantal besmettingen een vrije val maakte en daarna nagenoeg verdween. Haruo Azaki, voorzitter van de Tokyo Medical Association, had kort daarvoor aangegeven dat Japan te maken had met een ‘gezondheidsramp’. De ernst van de situatie had hem doen besluiten dat ivermectine vanaf dat moment zonder restricties door artsen mocht worden voorgeschreven, en dat het zonder beperkingen uit India (een belangrijke producent van ivermectine) mocht worden ingevoerd. John Campbell spreekt vervolgens zijn verbazing uit over het feit dat dit bijzondere voorval in de Westerse media geen enkele aandacht heeft gekregen. Waar ik aan toe wil voegen: net als de uitstekende resultaten met dit medicijn in 35 andere landen. In ons land richten we ons helaas op één behandeling, en dat is vaccinatie. Ondertussen is duidelijk dat de vaccins maar een kortdurende bescherming bieden, en dat het virus ook na vaccinatie over kan worden gedragen. Boosters zijn daarom noodzakelijk. Maar voor hoe lang bieden deze bescherming? Medici in Israël gaan ervan uit dat we de komende jaren zeer regelmatig nieuwe boosters nodig zullen hebben, omdat ook deze boosters maar een beperkte bescherming bieden. Een ongewisse toekomst dus, want wat is er bekend over de gezondheidsrisico’s van een dergelijke aanpak? Voor mij is het zonder meer duidelijk dat de overheid (want het gaat hier uiteindelijk om een politieke keuze) een groot risico neemt. Terwijl bestaande medicaties als ivermectine (met hoopgevende resultaten en nagenoeg geen bijwerkingen) in ons land verboden zijn. Een arts die het voorschrijft loopt zelfs kans op een boete van €150.000,-!

Dan het andere punt dat ik wil noemen. Hoe zit het met de eventuele schade van vaccinatie? De officiële lezing van de overheid is dat daar nagenoeg geen sprake van is. Maar er is ondertussen veel informatie beschikbaar die een geheel ander beeld laat zien. Ik raad u aan om de video van Eric Boomsma (te vinden op de website van Café Weltschmerz, ‘Eric Boomsma, hoe kon dit gebeuren?’) te bekijken. Deze ondernemer bestudeert en onderzoekt elke week de gegevens die door Eudravigilance worden gepubliceerd. Eudravigilance is vergelijkbaar met wat we in ons land kennen als het Lareb: zoals het Lareb informatie verzamelt van medicijnschade in Nederland, zo doet Eudravigilance dat op Europees niveau. Wat een nuchtere bestudering van de gegevens van Eudravigilance laat zien is ronduit schokkend: een ongelooflijk aantal ernstige bijwerkingen en sterfgevallen! En misschien nog wel erger: informatie die door onze overheid én door de reguliere media wordt verzwegen en genegeerd. Halverwege zijn video noemt Eric Boomsma een opmerkelijk voorval in de VS. Vaccin producent Pfizer had bedongen dat de gegevens van haar interne onderzoek voor 50 jaar geheim zouden blijven. Nadat 30 wetenschappers een beroep hadden gedaan op de ‘Freedom of Information Act’ heeft een rechter dat alsnog afgewezen. De eerste feiten die daardoor naar buiten zijn gekomen (het gaat om de eerste 500 blz van een totaal van meer dan 400,000 blz!) zijn verbijsterend: op een totaal van 42.086 deelnemers aan het onderzoek hadden 11.361 aan het eind van het onderzoek nog steeds last van (soms zeer ernstige) bijwerkingen, en waren er 1.223 deelnemers overleden. Ik zeg het nog een keer: op een totaal van 42.086 deelnemers heeft 11.361 deelnemers blijvende vaccinatieschade en zijn er 1.223 deelnemers overleden.
Onder normale omstandigheden zou deze informatie er toe moeten leiden dat de vaccinatiecampagne direct wordt stopgezet, en dat Pfizer wordt vervolgd voor het moedwillig achterhouden van belastende informatie. Maar of dat gaat gebeuren? Ik verwacht niet dat onze overheid én de reguliere media hier aandacht aan zullen geven, maar dat er eerder alles aan zal worden gedaan om dit soort gegevens te negeren, en wanneer dat niet lukt, ze te ridiculiseren.

Beste lezer, ik hoop dat je deze informatie op je in wilt laten werken. Of beter nog, dat je zelf beide video’s gaat bekijken. Voor mij is in ieder geval duidelijk dat mijn gezondheid (en die van u!) bij onze overheid in zeer slechte handen is!

 

 

1 gedachte over “Hoe haal ik het in mijn hoofd me niet te laten vaccineren?”

  1. En de blijvende schade die Long Covid patienten ondervinden ?
    En: merkwaardig, dat geen een van die 11.361 mensen met blijvende schade door
    bijwerkingen van vaccinatie ooit ook maar een poging heeft gedaan om Pfizer en Co. en onze minister van Gezondheid in een proces voor de Rechtbank veroordeeld te krijgen ? Samen betalen door de hele groep plus steun van b.v . Vrij Zutphen e.a. zou toch kunnen , nee ?
    Ooit heeft onze familie een proces gevoerd wegens dreigende grondonteigening, zelfs steeds in Hoger Beroep , ja tot “de Kroon ” ( de Oranjes ). Afgewezen. En daar ging het niet eens over blijvende gezondheidsschade … al had het oordeel later wel gevolgen voor mijn vader…

    Beantwoorden

Plaats een reactie