Workshop ‘Lezen van het Lichaam’

Datum/Tijd
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 10:00 - 16:30

Locatie
De Voorhof,
Rijksstraatweg 65
7383 AL, Voorst


Bijscholing voor therapeuten, coaches en artsen
door Henk Fransen

De kern van de workshop bestaat uit demonstratiesessies. Afhankelijk van tijd en behoefte kunnen we het geleerde in groepjes ook zelf oefenen.

Om de werkwijze van Henk te kunnen volgen en begrijpen is het nodig eerst wat theoretische achtergrond te schetsen. Henk behandelt daarin onder andere de psychosomatische benadering van het lichaam en van ziekte,  de lichaam-geestrelatie (psycho-neuro-immunologie) en het verstaan van non-verbale signalen (lichaamstaal).

Programma
10.00   registratie vanaf 10.00 uur (niet eerder)
10.30   de belangrijkste theoretische informatie
12.00   pauze
12.30   basisprincipes oefenen
13.15   lunch (zelf meenemen)
14.15   meerdere demonstratiesessies, bespreking daarvan en indien mogelijk zelf oefenen
16.30   afronding

Datum
28 januari 2023 in Voorst (tussen Deventer en Zutphen)
LET OP: Er zijn in de gemeente Voorst meerdere Rijksstraatwegen. Dit is het dorp Voorst. Gebruik indien mogelijk de postcode in je navigatiesysteem.

Tijden
10.30 – 16.30 uur.

Adres
Voorst: De Voorhof, Rijksstraatweg 65, 7383 AL Voorst

Prijs
€ 85,- (incl. BTW).

Let op
Om iedereen de kans te geven de demonstratiesessies goed te kunnen volgen, is er plek voor maximaal 30 deelnemers per workshop. Toewijzing van plaatsen is op volgorde van aanmelding en kan alleen via onderstaande link:

 

Over Henk Fransen
Henk is afgestudeerd als arts en heeft zich in de ruim 25 jaar dat hij één op één met mensen heeft gewerkt, gespecialiseerd in de geestelijk-emotionele betekenis van ziekten. In dat werk heeft hij zijn eigen, unieke manier ontwikkeld om het lichaam van de cliënt te lezen. De ogenschijnlijk kleine gebaren, de blik in de verte, de vastgezette adem, …: het is er niet zomaar en kan je de weg wijzen naar wat er op een dieper niveau speelt. Leer het lichaam van je cliënt te lezen en te ontdekken wat deze non-verbaal maar onmiskenbaar via zijn lichaam communiceert.

Je leert een unieke manier van werken, waarbij de cliënt en zijn lichaam je
de weg wijzen naar heling, herstel en gezondheid.

← ← ← Terug naar alle evenementen