Ondernemerscirkel: bedding voor jouw droom

Datum/Tijd
Datum: 8 december 2022
Tijd: 09:30 - 11:30

Locatie
De Proeflokalen
Vispoortplein 16
7201 ET, Zutphen


🌟 Je weet het zeker: jij hebt hier iets te brengen, te zijn, te doen.
Het is jouw oorsprong. Jouw natuurlijke zijn. De essentie van wat jij bent, jouw hartsverlangen, jouw droom, dat heb jij te brengen.
🌟 Deze tijd vraagt ons om bedding te geven aan dat wat geboren wil worden. In de natuur is dat het licht en alles wat in het voorjaar ontkiemt. In de wereld is dat de nieuwe energie. In jou is dat de nieuwe versie van jou. Jouw oorsprong die de wereld in wil, gaat.
🌟 Deze ochtend onderzoeken we de bedding die het nieuwe in jou nodig heeft. We willen delen, sparren, leren van elkaar. In gelijkwaardigheid.
🌟Omdat wij onze ondernemingen ZIJN, als therapeut, coach, healer….enz. Het gaat dus over ons, over jou en mij.
🌟We kunnen elkaar helpen met dat wat we waarnemen. Vaak makkelijker bij een ander dan bij onszelf. Jij ziet in mijn veld dingen die bij mijn droom horen, die voor mij vanzelfsprekend zijn en daarmee minder zichtbaar voor mij.
🌟Ik heb wat ideeën voor een programma, maar we geven deze ochtend samen vorm. Als je iets in wil brengen, dan kan dat. We voelen samen wat er te doen is, terwijl ik zorg voor de bedding (en wij allemaal samen).
🌟Doel is om geïnspireerd en gevoed weer weg te gaan met een heldere blik op wat jij nodig hebt, welke bedding jij jouw droom, jouw hartsverlangen te geven hebt. En misschien wel een idee voor jouw volgende stap.
🌟Bijdrage:
15,- Jouw plekje is verzekerd na aanmelding via
🌟Locatie:
Proeflokalen, ruimte 18, de Bovenkamer. We starten om 9:30, fijn als je iets eerder aanwezig bent. Tegen 11:30 ronden we af.
🌟Contact:
Mocht je vragen hebben, ben ik bereikbaar op 06-28592078
Link naar FB uitnodiging: https://fb.me/e/2i9ZgOey8

← ← ← Terug naar alle evenementen