Menselijke Samenleving vs. The great reset

Datum/Tijd
Datum: 8 juni 2022
Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie
De Proeflokalen
Vispoortplein 16
7201 ET, Zutphen


 

Opgepast!

Door prive omstandigheden gaat deze lezing niet door!!

 

Een initiatief van de Voorsterverbinding

Op donderdagavond 28 april heeft de Voorsterverbindingsgroep tijdens de Nieuwe Wereld Verbindingsavond met elkaar gedeeld hoe de stand van zaken is in de verschillende themagroepen.

Sociale Driegeleding: een MENSELIJKE samenleving

Er is het idee ontstaan een lezing te organiseren over Sociale Driegeleding. Een heel andere manier van kijken naar onze samenleving.

Een MENSELIJKE samenleving met:
– Vrijheid in het Culturele-Geestesleven
– Gelijkheid in het Rechtsleven
– Broederschap in het Economisch leven

Wat, waarom en hoe?

De sociale driegeleding werd in 1917 voor het eerst verwoord door Rudolf Steiner. En is weer heel actueel als alternatief voor de Great Reset.
De lezing wordt gegeven door John Hogervorst. Hij richt zich op een eigentijdse invulling en verwerkelijking van de idealen van de Franse Revolutie: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Grondgedachte is dat deze idealen in ieder mens leven en in de samenleving hun eigen plaats hebben.

In de Stichting Sleipnir werkt John samen met andere ondernemers van geneutraliseerde bedrijven. John is daarnaast o.a. directeur van de Summer Foundation (‘Vrij, gelijk & samen’), redacteur van het tijdschrift Driegonaal,  ondernemer met uitgeverij Nearchus en auteur van verschillende publicaties en vele artikelen.

John vertelt ons over het Wat, Hoe en Waarom van deze visie op onze samenleving EN geeft ons handvatten om hier zelf eerste stappen in te zetten. Levert ideeën over nieuwe samenlevingsvormen in de 21ste eeuw. Om ons te ontworstelen aan het globalistische totalitaire systeem.

Zaal open 19.00 uur. 
Kosten: € 5,- p.p.

Aanmelding niet noodzakelijk, maar om er zeker te zijn dat we allemaal in de ruimte passen, stellen we een aanmelding wel zeer op prijs.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

← ← ← Terug naar alle evenementen