Mantra Cirkel Zutphen

Datum/Tijd
Datum: 14 april 2023
Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie
De Proeflokalen
Vispoortplein 16
7201 ET, Zutphen


Mantra Cirkel Zutphen
Kom ervaren hoe verbindend en helend het is om samen te zingen! We zingen mantra’s uit verschillende delen van de wereld. De teksten/melodieën worden steeds herhaald dus is het makkelijk om mee te doen, ook als je de mantra’s niet eerder hebt gehoord. De woorden zijn ook op papier aanwezig.
De essentie van mantra zingen: het bevrijdt je van je identificatie met het denken waarmee je uitkomt in je hart, in het hier en nu. Het blijven herhalen van de mantra kan een intens effect hebben: een gevoel van eenheid met alles en iedereen om je heen, je hart dat zich helemaal opent en verbinding met je hogere zelf…
Het gaat er niet om dat je mooi kunt zingen of dat je goed je best moet doen. Ervaring met zingen is niet nodig. En voel je vrij; wil je zitten, liggen, staan, bewegen, dansen; het is een veilige ruimte. Er is begeleiding met gitaar en indiaas harmonium. Er zijn percussie-instrumenten aanwezig, je kan ook zelf je trommel, shaker etc meenemen.
Je bent welkom!
Locatie: Proeflokalen, Lokaal 13, Vispoortplein 16, Zutphen. Parkeren kan aan de Martinetsingel naast het gebouw (is betaald tot 21.00 uur) of op de Houtwal (gratis).
Tijdstip: 19.30-21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Deelname: Vrije donatie (min. 5 euro)
Aanmelden mag bij Bert, Annet of Tania.
Bert: www.klankvanlicht.nl, info@klankvanlicht.nl
Tania: www.taniatermaat.nl, contact@taniatermaat.nl

← ← ← Terug naar alle evenementen