Lezing: introductie in de Germaanse Geneeskunde

Datum/Tijd
Datum: 13 januari 2023
Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie
DWK - gebouw
Leeuweriklaan 19
7203 JD, Zutphen


In deze lezing van Erica ten Veldhuys maak je kennis met de Germaanse geneeskunde, een heel andere kijk op symptomen en ziekte.
Ziekte en symptomen ontstaan niet zomaar, ze vertellen je iets. Het lichaam volgt daarbij altijd processen die in de ziel plaatsvinden, op mentaal/emotioneel/spiritueel niveau.

Wanneer er een traumatische gebeurtenis in je leven plaatsvindt, reageert de ziel (emoties, stress, enz.) en vervolgens het lichaam (met symptomen) om je te helpen hier weer overheen te komen. Oftewel: het zelfgenezend vermogen is hard voor je aan de slag. Dat betekent dus dat ziektesymptomen helemaal niet negatief hoeven te zijn. Integendeel zelfs; als we symptomen hebben zijn we vaak al in de genezingsfase.

De Duitse arts Dr. Hamer heeft ontdekt, dat de reacties van het zelfgenezend vermogen volgens 5 biologische natuurwetten verlopen. Kennis van die wetten geeft ons inzicht in het ontstaan van ziektesymptomen. En ook het verloop van ziektes is daarmee vaak te voorspellen.

In deze lezing worden de 5 biologische wetten doorgenomen en kijken we ook naar de betekenis van de plaats in het lichaam waar symptomen zich openbaren.

De lezing vindt plaats in het DWK gebouw op de Leeuweriklaan 19 te Zutphen.
De zaal gaat open om 19.00u en om 19.30u begint de lezing.
De avond wordt afgesloten om 22.00u
De entree is 10 euro of 10 florijnen.
Betalen in florijnen wordt zeer gewaardeerd! Meer informatie vind je op https://betalenmetflorijn.nl/

Aanmelden is noodzakelijk en kan op graagreserveren@proton.me
onder vermelding van achternaam – ‘Germaanse Geneeskunde’ – aantal te reserveren plaatsen

Is 'German New Medicine' the path to healing in the 21st century? Why ...

← ← ← Terug naar alle evenementen