Introductiedag Familie opstellingen

Datum/Tijd
Datum: 17 september 2023
Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie
Ohana Well Being center
Zutphensestraat 177b
6971 JR, Brummen


Introductiedag Familieopstellingen

Zondag 17 september 2023

Van 9.30 uur tot 16.00 uur. Inloop vanaf 9.00 uur

Ohana Well Being Centre, Zutphensestraat 177g, Brummen

De afgelopen jaren heeft systemisch werken en met name familieopstellingen een steeds grotere belangstelling gekregen. Niet voor niets. De huidige tijd brengt vele openbaringen en dwingt tot nadenken, tot meer zelfbewustzijn. Daarbij hoort ook de vraag welke rol speelt familie en voorouders bij je eigen ontwikkeling. Een familieopstelling legt verbanden bloot, biedt ruimte voor verbinding en erkenning op menselijk- en zielsniveau. Geeft inzicht in wat ontbrak, wat soms onmogelijk was, aan wat geheim is, en laat mensen hun plek in het familiesysteem hervinden.

Wat: Tijdens de dag wordt inzicht gegeven in de dynamieken en wetmatigheden. Je kan daarbij denken aan de verschillende gewetens die invloed hebben, de balans tussen geven en nemen, de ouder/kind-relatie, het dader-/slachtofferschap, en je plek in het familiesysteem.

Verder worden diverse manieren van opstellen toegelicht. Natuurlijk worden ook opstellingen gedaan waarbij de deelnemers representant zijn. In klein oefenverband ga je zelf aan de slag met systemische vragen. En ga je kijken naar het systeem van je eigen familie van herkomst. Ervaring met familieopstellingen is niet vereist.

Voor wie: Deze laagdrempelige introductiedag is voor iedereen die meer wil weten over de achtergrond, vormen en principes van familieopstellingen. De dag is ook geschikt voor degene die al bekend is met familieopstellingen.

Door wie: De introductiedag wordt gegeven door Wouter Craandijk. Trainer/coach met 18 jaar ervaring. Als familie- en organisatieopsteller heeft hij 4 jaar ervaring met opstellingen in verschillende vormen. Waaronder met representanten in groepsverband (maandelijks) en een-op- een situaties. Wouter heeft zijn opleidingen voltooid bij Instituut voor Systemisch Werken onder leiding van Elmer Hendrix.

Kosten: € 75,– inclusief koffie/thee, en exclusief lunch (zelf meenemen). Voor iets lekkers wordt gezorgd. Aanmelden kan via email wouter@craandijk.nl of telefonisch 06-50276654.
Annuleren kan tot 2 dagen van te voren, daarna wordt 50% in rekening gebracht.

← ← ← Terug naar alle evenementen