Florijn Café

Datum/Tijd
Datum: 11 januari 2023
Tijd: 14:00 - 16:00

Locatie
Koffiehuis Sparkle
Spittaalstraat 35
7201 EB, Zutphen


Ondersteun de winkeliers en het winkelaanbod in Zutphen: betaal met Florijn!

De Florijn is een landelijk betaalmiddel dat naast de Euro bestaat en bij MKB-ers kan worden besteed. Zo help je de kleine middenstand in je eigen stad of regio. En die kan de extra omzet weer gebruiken om zelf bij collega-ondernemers hiermee te betalen, zijn personeel (deels) in Florijn uit te betalen of inkopen bij leveranciers ermee te doen. Zo gaat de Florijn langer en vaker in lokale of regionale koopkrachtcirkels rond, waardoor er meer ondernemers aan meeverdienen. Dit geld lekt niet meteen weg uit de lokale of regionale economie, wat allerlei positieve effecten heeft voor de welvaart, de sociale samenhang, de duurzaamheid en het verantwoord ondernemerschap.

In drie simpele en snelle stappen kunt u als particulier of ondernemer een Florijn-rekening openen. Hoe dat gaat, ziet u op www.betalenmetflorijn.nl.
Benieuwd naar de Florijn in Zutphen? Kom dan op 11 januari van 14-16u naar het Florijn-café in Koffiehuis Sparkle, Spittaalstraat 35 in Zutphen, voor meer info’s of hulp bij het starten met betalen in Florijnen. Graag tot ziens!

← ← ← Terug naar alle evenementen