Bosbad Almen

Datum/Tijd
Datum: 10 september 2023
Tijd: 11:00 - 13:30


Lieve bosbaders,
er komt weer een mooi bosbad aan. Ik zou heel graag weer met jullie in het bos zijn om weer te voelen hoe nodig dit is voor jezelf voor ons bewust-zijn maar ook voor het universum.Het doet er niet toe uit wat voor beweegredenen je komt, om te ontspannen, je hoofd leeg te maken, je zintuigen te openen, je te verdiepen in je innerlijk, meer in contact je emoties om die te omarmen. Alles is ok. Het is ook voor elkaar en voor de bomen zo belangrijk dit samen te doen en te versterken. De laatste keer was een hele fijn rustige verstilde groep, zo laten we ons samen dragen door de aarde.Ik geef jullie onderweg weer mooie oefeningen mee om te ondersteunen in jouw eigen ervaring beleving van het bos. Heb je wel eens gezongen met een boom? De klanken resoneren.Neem een matje mee waar je droog op zit een warm dekentje en regenpak of plu.Een thermoskan thee en een opsschrijfboekje. Als je iets kleins voor de theeceremonie iets bij wil delen is heerlijk.10 september om 11 uur weer in Almen ik reken nu 2,5 uur en we gaan wat verder het mooie gebied in.Alleen bij erg slecht weer gaat het niet door.
Min 3 personen gaat het door.
Een bijdrage is mooi van 10 euro: 5 euro voor Bosnodig en 5 euro voor de organisatie.We zijn op de helft van een boom 50 euro.Het zou leuk zijn als we bij de open dag bij www.bosnodig.nl op 23 september Ambasadeur bosbaders kunnen worden en een boom kunnen planten.Wie weet komen er dit keer 8 mensen op 10 september. Neem iemand mee!Opgave: annavanderlinden1961@gmail.com
Locatie:  Parkeerplaats lage weg Lochem ter hoogte van Almen https://goo.gl/maps/oBydqtoegdAF8gfw8
Vanuit Warnsveld de Lage Lochemseweg inrijden langs de molen richting Almen, na de kruising met de Almenseweg is het de parkeerplaats lage weg.
Ps Ik zeg altijd Almen maar het is gemeente Lochem
Tot onder de bomen,
liefs Anna

← ← ← Terug naar alle evenementen