Advertentie actie

 

Met de webpagina Vrij Zutphen willen we geen “gemeenschappelijke” mening verbreiden. Dat kan ook niet, want de meeste Vrij Zutphenaren hebben een eigen mening. Wat we wel met elkaar delen, is de mening over de eenzijdige berichtgeving in de (over)heersende media.

Alleen gevoed door deze eenzijdigheid, is het niet mogelijk om een weloverwogen, eigen mening en eigen inzicht te vormen. Daar komen we bij een van de opgaven die we ons met het platform VrijZutphen gesteld hebben: Het informeren van onze medeburgers. De mensen die direct om ons heen leven. De buurman, de groenteboer en de slager.

Campagne

In het licht van deze doelstelling, willen we in (on)regelmatige afstand advertenties plaatsen in de lokale huis-aan-huis bladen. Geen grote artikelen, geen mening uitdragen maar duidelijke, voor iedereen verifieerbare feiten benoemen. Feiten die, hoe kan het ook anders, in de heersende media geen of weinig aandacht hebben gekregen en wellicht dezen zijn “ontgaan”.

Een advertentie campagne dus.
Hoe heerlijk zou het zijn om omgeven te zijn met goed geïnformeerde medeburgers. Medeburgers, wellicht met een andere mening, maar waar een zinvol gesprek weer mee mogelijk is?

Voor dit streven hebben we financiële bijdragen nodig. Afhankelijk van deze bijdragen kunnen we adverteren en voor meer informatie naar de website Vrijzutphen.nl verwijzen.

Doe mee en steun de advertentie campagne!

Particulier of bedrijf wilt u deze advertentie-campagne ondersteunen met een eenmalige of maandelijkse bijdrage?
Dat kunt u graag doorgeven via ons contactformulier, wij sturen u dan per mail het bankrekeningnummer waarop u uw donatie kunt storten.

 

Advertentie historie

 

 

Advertentie van 26 mei 2021 Steden Driehoek


Ga hier naar het interview op NPO1
met Marion Koopmans 
Advertentie van 9 juni 2021 Steden Driehoek


Ga hier naar de documentaire
van Prof. Martin Haditsch
   

Advertentie van 23 juni 2021 Steden Driehoek

Hier vindt u de voordracht van Dr. Simone  Gold

Advertentie van 7 juli 2021 Steden Driehoek

Bekijk hier het drama van Lisette Verhoeven

Advertentie van 21 juli 2021 Steden Driehoek

Bekijk hier de presentatie van Prof. van Dissel

Advertentie van 4 november 2021 Steden Driehoek

Bekijk hier 10 essentiële feiten