filmavond Zaden – het onvertelde verhaal

Datum/Tijd
Datum: 21 april 2023
Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie
Landgoed De Nieuwe Aarde
Dortherdijk 51
7211 LR, Eefde


Op Landgoed de Nieuwe Aarde houden we maandelijks filmavonden over thema’s die helemaal passen bij ‘de Nieuwe Aarde’. Op vrijdagavond 21 april om 19.30 uur zal de derde filmavond zijn. We hebben de indrukwekkende documentaire `Zaden – het onvertelde verhaal’ gekozen. Hierbij staat de volgende beschrijving: Nu veel onvervangbare zaden bijna uitgestorven zijn, onthult deze documentaire het schrijnende en hartverwarmende verhaal van gepassioneerde zaadbewaarders. Zij voeren een ‘David & Goliath strijd’ tegen chemische zaadbedrijven, ter verdediging van onze 12.000 jaar oude voedselerfenis. Met Dr. Jane Goodall, Vandana Shiva, Andrew Kimbrell, Winona Laduke en Raj Patel. Deze indrukwekkende 1,5 uur durende documentaire is van 2016, maar nog steeds enorm relevant.

Belangrijke opmerking: deze documentaire heeft helaas geen Nederlandse ondertiteling. We vertonen de originele film (Engels gesproken) met Engelse ondertiteling.

De filmavond begint om 19.30 uur op Landgoed de Nieuwe Aarde aan de Dortherdijk 51 in Eefde. Graag een kwartier van te voren aanwezig zijn. Voor de avond vragen we een vrije donatie (met als richtbedrag 7,50 euro) om de kosten van de avond te dekken (koffie/thee, koek en warmte van de leemkachel) en de aankoop van biologische zaden voor de moestuinen van het Landgoed.

Kom je ook? Meld je dan even aan via de mail: info@landgoeddenieuweaarde.nl

Meer info over Landgoed de Nieuwe Aarde lees je op: http://www.landgoeddenieuweaarde.nl

← ← ← Terug naar alle evenementen